בפודקאסט הזה אני מדבר על 3 מאפיינים עיקריים להצגת המוצר או השירות שלך ובאיזה הכי כדאי לך להשתמש כדי למכור בקלות גדולה יותר.
האזנה ערבה
בפודקאסט הזה אני מדבר על 3 מאפיינים עיקריים להצגת המוצר או השירות שלך ובאיזה הכי כדאי לך להשתמש כדי למכור בקלות גדולה יותר.
האזנה ערבה
רואה החשבון שלי אמר לי היום "בסופו של דבר כולנו זו%ות". הוא צודק במידה מסוימת אבל גם לאשת המקצוע הכי עתיק בעולם צריך להיות קווים
הכוונה לאירוע בלתי צפוי, עם סיכוי ממש קטן להתרחש בעל השלכות מרחיקות לכת. לדוגמא: פיגועי ה-11 בספטמבר. זוג מטוסים שרוסקו לתוך מגדלי התאומים והפילו אומה שלמה על
הנה שלושה טיפים למכירות בזמן מיתון. טיפ 1# לשנות את ה"מי" שלכם. כלומר למכור לאנשים שמוכנים להשקיע במה שיש לכם להציע. למשל, בזמן שכל העולם
חברת אבינועם שחר (א.נ. שחר בע"מ) פועלת מעל 10 שנים ועזרה ללקוחותיה להגיע לסכום מצטבר של מעל 300 מיליון שקלים במכירות. עד היום החברה עבדה עם עסקים ב-47 ענפים שונים. מייסד החברה הינו מרצה קבוע במסגרות כמו מעוף. עשרות כתובות פרי עטו התפרסמו בתקשורת הכלכלית: גלובס, כלכליטס, The Marker ומעל 4,000 עותקים של ספרו 'שיווק בלי בולשיט' נמכרו עד היום.
יכול להיות שיקח לגמדים שלנו בסייברספייס כמה שעות עד שיחזרו אליך. אבל זה לא יקח יותר מ-24 שעות.